Бојан Ђокић

Рођен сам у Чачку. Студент сам интегрисаних студија Наставе хемије на Универзитету у Београду – Хемијском факултету. Члан Отворених лабораторија сам од 2014. године, а од 2018. године сам Амбасадор BASF Start-up Science пројекта. Поред рада у ОЛ радио сам на великом броју научно популарних манифестација (Тамо где наука почиње, Фестивал науке, Ноћ музеја итд.) и мој главни циљ је да ученицима кроз занимљив начин покажем магичан свет хемије. Слободно време волим да проводим са друштвом или да слушам музику и одгледам неку занимљиву серију. Говорим енглески, француски и шпански језик.

Стефан Ивановић

Студије на Универзитету у Београду – Хемијском факултету сам уписао 2013. године и тренутно сам на докторским студијама. Интересовање према природним наукама ми се јавило још у основној школи, поготово према хемији. У своје слободно време учествујем у манифестацијама које се баве промоцијом хемије (науке). Што мислим да је јако битно јер је то прилика да покажемо да хемија није баук. Већ неколико година уназад учествујем у Отвореним лабораторијама где ученицима показујемо колико је наука занимљива и учимо их стварима које нису могли чути у школи. Једва чекам да се дружимо на разним радионицама на Хемијском факултету!

Иван Брацановић

Рођен сам у Београду где сам завршио основну и средњу школу. После дугог лутања уписао сам Универзитет у Београду – Хемијски факултет где управо похађам трећу годину на смеру хемичар. Тиму Отворених лабораторија прикључио сам се 2015. године где сам стекао незаменљиво искуство и добре пријатеље.

Слађана Савић

Докторанткиња сам на Хемијском факултету у Београду и чланица тима ОЛ од 2014. године. Бавим се хемијом плазме и веома се интересујем за научне музеје. Радила сам неколико изложби инспирисаним експонатима из Збирке великана српске хемије.
Тренутно сам у редакцији часописа “Позитрон”. Учим тако што постављам питања. Интересују ме начини на који људи стичу знања. Служим се енглеским и шпанским језиком.

Милица Томић

Рођена сам у Београду. Завршила сам средњу медицинску школу у Земуну, након које сам случајно дошла на Хемијски факултет и заљубила се у хемију! Тренутно сам на трећој години студија на смеру хемија. Сматрам да се личност развија уз више различитих активности, што хемија пружа захваљујући теоријском раду и раду у лабораторији.
Поред факултета бавим се плесом, ходањем на штулама а планирам да на листу додам и борилачке вештине. Учим језике колико ми време дозвољава – говорим добро енглески, а почетник сам у немачком, јапанском и француском језику.
У слободно време волим да читам књиге и стрипове, гледам филмове, свирам гитару – у којој сам још увек почетник и да се дружим са пријатељима уз друштвене игре, пс, билијар, итд.

Катарина Цмиљановић

Студент сам Универзитета у Београду – Хемијског факултета. Тиму Отворених лабораторија придружила сам се 2015. године. Од тада сам стекла доста знања и искуства захваљујући саветима старијих колега. Била сам учесница разних манифестација посвећених промоцији науке, а превасходно хемије.

Сања Кнежевић

Рођена сам у Крушевцу. Основну и средњу школу сам завршила у Александровцу. Студент сам Универзитета у Београду – Хемијског факултета. Члан сам Отворених лабораторија од 2017. године. Волим да радим са децом и сматрам да је веома битно да се млађим генерацијама пренесе знање и љубав према науци.
У слободно време волим да читам књиге, слушам музику и да проводим време са пријатељима.

Анђела Стојановић

Рођена сам у Врању где сам завршила средњу медицинску школу. Тренутно сам студент друге године основних студија на Универзитету у Београду – Хемијском факултету, на смеру хемија. Волонтирањем на манифестацијама и такмичењима бавим се од прве године студија. У склопу поставке Хемијског факултета волонтирала сам и на XII Фестивалу науке.

Данијел Јаковљевић

Рођен у Зајечару. Завршио сам средњу медицинску школу у Зајечару, општи смер. Студент сам четврте године Универзитета у Београду – Хемијског факултета, на смеру Биохемија. Волим да волонтирам, путујем, упознајем нове особе и нове културе. Поред тога, доста сам физички активан, играм фолклор, тренирао сам фудбал, стони тенис. Учествовао сам на манифестацијама чији је циљ популаризација науке (Тамо где наука почиње, Фестивал науке, итд.). Обожавам биохемију и све што се тиче медицине. Одликује ме радозналост, хуманост, способност индивидуалног обављања радних задатака али такође врло добро функционишем и у тиму. Никада не одустајем!

Михајло Јакановски

Рођен сам у Земуну, завршио сам средњу медицинску школу на Звездари. Студент сам четврте године Универзитета у Београду – Хемијског факултета. Волонтирам од средње школе, тренутно сам председник Волонтерског центра Хемијског факултета. Поред наведеног, био сам координатор поставке на манифестацијима Фестивал науке 2017. године и Ноћ музеја 2018. године. Члан сам тима Отворених лабораторија од 2017. године. У слободно време волим да се дружим са пријатељима, слушам музику и гледам филмове.