Bojan Đokić

Rođen sam u Čačku. Student sam integrisanih studija Nastave hemije na Univerzitetu u Beogradu – Hemijskom fakultetu. Član Otvorenih laboratorija sam od 2014. godine, a od 2018. godine sam Ambasador BASF Start-up Science projekta. Pored rada u OL radio sam na velikom broju naučno popularnih manifestacija (Tamo gde nauka počinje, Festival nauke, Noć muzeja itd.) i moj glavni cilj je da učenicima kroz zanimljiv način pokažem magičan svet hemije. Slobodno vreme volim da provodim sa društvom ili da slušam muziku i odgledam neku zanimljivu seriju. Govorim engleski, francuski i španski jezik.

Stefan Ivanović

Studije na Univerzitetu u Beogradu – Hemijskom fakultetu sam upisao 2013. godine i trenutno sam na doktorskim studijama. Interesovanje prema prirodnim naukama mi se javilo još u osnovnoj školi, pogotovo prema hemiji. U svoje slobodno vreme učestvujem u manifestacijama koje se bave promocijom hemije (nauke). Što mislim da je jako bitno jer je to prilika da pokažemo da hemija nije bauk. Već nekoliko godina unazad učestvujem u Otvorenim laboratorijama gde učenicima pokazujemo koliko je nauka zanimljiva i učimo ih stvarima koje nisu mogli čuti u školi. Jedva čekam da se družimo na raznim radionicama na Hemijskom fakultetu!

Ivan Bracanović

Rođen sam u Beogradu gde sam završio osnovnu i srednju školu. Posle dugog lutanja upisao sam Univerzitet u Beogradu – Hemijski fakultet gde upravo pohađam treću godinu na smeru hemičar. Timu Otvorenih laboratorija priključio sam se 2015. godine gde sam stekao nezamenljivo iskustvo i dobre prijatelje.

Slađana Savić

Doktorantkinja sam na Hemijskom fakultetu u Beogradu i članica tima OL od 2014. godine. Bavim se hemijom plazme i veoma se interesujem za naučne muzeje. Radila sam nekoliko izložbi inspirisanim eksponatima iz Zbirke velikana srpske hemije.
Trenutno sam u redakciji časopisa “Pozitron”. Učim tako što postavljam pitanja. Interesuju me načini na koji ljudi stiču znanja. Služim se engleskim i španskim jezikom.

Milica Tomić

Rođena sam u Beogradu. Završila sam srednju medicinsku školu u Zemunu, nakon koje sam slučajno došla na Hemijski fakultet i zaljubila se u hemiju! Trenutno sam na trećoj godini studija na smeru hemija. Smatram da se ličnost razvija uz više različitih aktivnosti, što hemija pruža zahvaljujući teorijskom radu i radu u laboratoriji.
Pored fakulteta bavim se plesom, hodanjem na štulama a planiram da na listu dodam i borilačke veštine. Učim jezike koliko mi vreme dozvoljava – govorim dobro engleski, a početnik sam u nemačkom, japanskom i francuskom jeziku.
U slobodno vreme volim da čitam knjige i stripove, gledam filmove, sviram gitaru – u kojoj sam još uvek početnik i da se družim sa prijateljima uz društvene igre, ps, bilijar, itd.

Katarina Cmiljanović

Student sam Univerziteta u Beogradu – Hemijskog fakulteta. Timu Otvorenih laboratorija pridružila sam se 2015. godine. Od tada sam stekla dosta znanja i iskustva zahvaljujući savetima starijih kolega. Bila sam učesnica raznih manifestacija posvećenih promociji nauke, a prevashodno hemije.

Sanja Knežević

Rođena sam u Kruševcu. Osnovnu i srednju školu sam završila u Aleksandrovcu. Student sam Univerziteta u Beogradu – Hemijskog fakulteta. Član sam Otvorenih laboratorija od 2017. godine. Volim da radim sa decom i smatram da je veoma bitno da se mlađim generacijama prenese znanje i ljubav prema nauci.
U slobodno vreme volim da čitam knjige, slušam muziku i da provodim vreme sa prijateljima.

Anđela Stojanović

Rođena sam u Vranju gde sam završila srednju medicinsku školu. Trenutno sam student druge godine osnovnih studija na Univerzitetu u Beogradu – Hemijskom fakultetu, na smeru hemija. Volontiranjem na manifestacijama i takmičenjima bavim se od prve godine studija. U sklopu postavke Hemijskog fakulteta volontirala sam i na XII Festivalu nauke.

Danijel Jakovljević

Rođen u Zaječaru. Završio sam srednju medicinsku školu u Zaječaru, opšti smer. Student sam četvrte godine Univerziteta u Beogradu – Hemijskog fakulteta, na smeru Biohemija. Volim da volontiram, putujem, upoznajem nove osobe i nove kulture. Pored toga, dosta sam fizički aktivan, igram folklor, trenirao sam fudbal, stoni tenis. Učestvovao sam na manifestacijama čiji je cilj popularizacija nauke (Tamo gde nauka počinje, Festival nauke, itd.). Obožavam biohemiju i sve što se tiče medicine. Odlikuje me radoznalost, humanost, sposobnost individualnog obavljanja radnih zadataka ali takođe vrlo dobro funkcionišem i u timu. Nikada ne odustajem!

Mihajlo Jakanovski

Rođen sam u Zemunu, završio sam srednju medicinsku školu na Zvezdari. Student sam četvrte godine Univerziteta u Beogradu – Hemijskog fakulteta. Volontiram od srednje škole, trenutno sam predsednik Volonterskog centra Hemijskog fakulteta. Pored navedenog, bio sam koordinator postavke na manifestacijima Festival nauke 2017. godine i Noć muzeja 2018. godine. Član sam tima Otvorenih laboratorija od 2017. godine. U slobodno vreme volim da se družim sa prijateljima, slušam muziku i gledam filmove.