🎊🎊🎊Данас је за нас важан дан. 🎊🎊🎊
Наша акција “Отворене лабораторије“ обележава 10 година постојања. 🎂🎂🎂
За ових десет година успели смо да остваримо сарадњу са скоро свим школама на територији Републике Србије, имали смо посету једног УНЕСКО-овог кампа са ученицима из Словеније, Русије, Белорусије, Румуније, Украјне, Аустрије… остварили смо сарадњу са Гимназијом из Скопља. Постали смо део међународних пројеката компаније БАСФ. Године 2015. постали смо 36. земља у којој се реализује BASF KIDS’ LAB, у нашој земљи се реализује под називом “Молекул је кул“, а од 2017. реализујемо и пројекат BASF Chemgeneration Zerowaste. Током деценије постојања реализовали смо мноштво промотивних догађаја од који су највећи “Тамо где наука почиње 1 и 2“, Игралиште з аиновације, Дани открића, Фестивал науке … Кроз наше активности прошло је више од 15 000 ученика.
Хвала свим ученицима, професорима из школа, управи и професорима Хемијског факултета, команији БАСФ што сте нам помогли да истрајмео ових 10 година, да се проширимо и надамо се трајемо и даље.
Надамо се да ћемо се од наредне школске године поново дружити у нашој лабораторији и изводинти неке нове експерименте.  🎂🎂🎂🥳🥳🥳🎈🎈🎈🧪🧪🧪🎁🎁🎁
Тим Отворених лабораторија